AJÁNLJA ISMERŐSÉNEK!

Ajánlatkérés

Rólunk

„A mindenki által elérhető biztonság és kényelem!”

Cégünk 1990-ben alakult a hazánkban akkoriban (újra)formálódó minőségi turizmus kiszolgálására. Munkánk során mindig a lehető legjobb minőségű szolgáltatás nyújtását tekintettük célunknak, reális árszínvonal és nagyfokú rugalmasság mellett. 
Az évek folyamán ezen elveknek megfelelően alakítottuk ki mind eszközparkunkat, mind személyi állományunkat, szerveztük folyamatainkat: 

  • a lehető legmodernebb, vadonatúj járművek vásárlása 
  • ISO:9001 és ISO:14001 minőségbiztosítási rendszerek bevezetése
  • válogatott gépkocsivezetők, idegenvezetők és hostess-ek biztosítása
  • képzett irodai munkatársak alkalmazása
  • 24 órás telefonügyelet

Alapszolgáltatásunk nyugati típusú normál- és luxus kivitelű járművek bérbeadása bel- és külföldre, nagy gyakorlattal rendelkező és akár idegen nyelveket is beszélő gépkocsivezetőkkel. Járműparkunkat személygépkocsik, 6-8-16-18 férőhelyes mini- és midibuszok valamint 26-30-50 fő szállítására alkalmas autóbuszok alkotják. Flottánk kizárólag kifogástalan műszaki és esztétikai állapotú, légkondicionált járművekből áll. Tudomásunk szerint e több mint 50 darabot számláló állományunk Magyarország legkorszerűbb járműparkja, buszaink átlagéletkora 3 év. A flotta felett részben saját tulajdon révén, részben bérleti szerződések alapján rendelkezünk.

Mind járműparkunk, mind munkatársaink maradéktalanul megfelelnek a magyar és az Európai Uniós előírásoknak és rendelkezünk a szükséges jogosítványokkal, engedélyekkel. Társaságunk a teljes flottára kiterjedően Kötelező Felelősségbiztosítással, Casco biztosítással és un. "Bennülő Utas Biztosítással" rendelkezik, melyek kárfedezetet nyújtanak nem csak a saját és idegen járművekben esett károkért, de az utasokat ért esetleges sérülésekért is.

A személyszállítási szolgáltatásokon felül, azokhoz szervesen kapcsolódón cégünk nagy tapasztalattal rendelkezik belföldi utak és programok szervezésében, ahol a vendégek szállásfoglalásától, reptéri fogadásától és transzferétől kezdve az elutazásig kívánság szerint akár többféle programot is biztosítunk (pl. budapesti, szentendrei városnézések, balatoni- és Dunakanyar-kirándulások, pusztai lovas program, egri borkóstoló, belföldi körutazások, stb).

A fenti szolgáltatásokon túl szervezett utak, tárgyalások, kiállítások valamint konferenciák és egyéb rendezvények sikeres lebonyolításához állunk az Önök és vendégeik rendelkezésére. A ''hagyományos'' programokon túl készen állunk egyedi kérések teljesítésére is (pl. helikopteres túrák) a lehetséges legrövidebb időn belül. Bármilyen igény felmerülése esetén szívesen állunk rendelkezésükre az év minden napján, napi 24 órában.

További információkért hívja munkatársainkat! Várjuk jelentkezését!