Széchenyi plusz

Széchenyi terv plusz

A kedvezményezett neve: FIVE STARS Idegenforgalmi Szolgáltató Bt.

A képzések elnevezése és célja:
– Kommunikáció és konfliktuskezelés: célja, hogy a képzésben résztvevők fejlesszék kommunikációs készségeiket, és megismerjék a konfliktuskezelési technikákat.

– Informatikai kompetenciafejlesztés: célja, hogy a résztvevők fejlesszék az informatikai kompetenciáikat.

A szerződött támogatás összege: 9 262 500 Ft

A képzések részletes bemutatása:
– Kommunikáció és konfliktuskezelés: a képzés során a résztvevők megismerkednek kommunikáció sajátosságaival és technikáival, a kommunikációs viselkedésmódokkal, megismerik saját kommunikációs viselkedésmódjukat és képessé válnak annak fejlesztésére.
Megtanulják felismerni a konfliktushelyzeteket és hatékonyan kezelni azokat.

– Informatikai kompetenciafejlesztés: a képzésben a résztvevők ismereteket szereznek a böngészők használatáról (információ keresés az interneten), a biztonságos böngészésről, az elektronikus levelezésről – NETIKETT, valamint a közösségi média biztonságos használatáról.

A képzések tervezett befejezési dátuma: 2023.05.16.

A GINOP-8.3.5-18/B azonosító jelű Mikro-, kid és középvállalkozások technológiai korszerűsítése célú Hitelprogram, melynek célja a mikro-, kis és középvállalkozások likvid működésének zavartalan biztosításához szükséges készlet beszerzések, illetve működési költségek finanszírozása, amelyekre a Termékleírás alapján a költségek elszámolhatók.

Visszatérítendő Hitel összege: 130.000.000,-Ft

GINOP Plusz 3.2.1-21.
GINOP Plusz 3.2.1-21.