Karrier

A Five Stars név a hazai és nemzetközi személyszállításban is egyet jelent a minőség és ügyfél elégedettség iránti elkötelezettséggel

Cégünk 1990-ben alakult a hazánkban akkoriban (újra)formálódó minőségi turizmus kiszolgálására. Munkánk során mindig a lehető legjobb minőségű szolgáltatás nyújtását tekintettük célunknak, reális árszínvonal és nagyfokú rugalmasság mellett. A 2000-es évektől kezdve a cég szolgáltatásain belül a hangsúly a személyszállítás irányába tolódott el, eszközparkunkat, személyi állományunkat és üzleti folyamatainkat ennek megfelelően bővítettük, alakítottuk:

Valljuk, hogy magas minőségű szolgáltatást csak összehangolt csapatmunkával lehet nyújtani. Ennek a szemléletnek a jegyében választjuk meg járművezetőinket illetve telephelyi és irodai munkatársainkat.
Stratégiai célunk a lehető legalacsonyabb átlagéletkorú flotta üzemeltetése, ezért cégünk csak magas komfortfokozatú, új járműveket vásárlunk.

 • mert hiszünk benne, hogy egy 21. századi munkahely sokkal többet kell kínáljon, mint egy kifizető hely
 • mert cégünk a munkavállalói elégedettségre a sikeres működés alapfeltételeként tekint
 • mert a munkahelyért tett törekvéseinket a Szerethető Munkahelyek Díj elnyerése is igazolja
 • mert 33 éve töretlenül fejlődő személyszállító vállalkozásként hosszú távú, kiszámítható munkalehetőséget kínálunk
 • minden jelentkezőnek írásban visszajelzünk
 • a személyes interjúra érkezők jellemzően kétkörös megbeszélés keretén belül teljes képet kapnak a cég elképzeléseiről, az adott munkakörrel kapcsolatos elvárásokról, juttatásokról, lehetőségekről
 • munkavállalók próbaidőre bocsátása a személyes kvalitások meglétén túl az egészségügyi és szakmai követelmények teljesülése után lehetséges 
 • nincs ,,mélyvíz”! Minden munkavállaló esetében történik egy belső protokollnak is megfelelő teljes járműismereti képzés, amely a kötelező elméleti elemeken túl magába foglalja a telephelyi- és útvonalbejárásokat is, valamint a Five Stars  Etikai  Kódexében foglaltakat.
 • GDPR: a jelentkezésed során megadott személyes információkat kizárólag a HR munkatársak kezelik, kizárólag a jelentkezés elbírálásának időtartamára, de maximum 30 napra. Ezt követően az adatok automatikusan törlődnek a rendszerünkből. 
 • előzetesen tájékozódj cégünkről, győződj meg róla, hogy a cégünk tevékenysége, a feladatkör illetve személyes ambícióid, elképzeléseid egybeesnek

Építsen karriert a Five Stars munkatársaként!

Építsen karriert a Five Stars munkatársaként!

Dinamikusan növekvő vállalatunk az alábbi nyitott pozíciókra keresi leendő kollégáit:

 • Gépjárművezető

Amennyiben felkeltettük érdeklődését és szeretne egy stabil, fejlődő vállalat értékes tagja lenni, küldje el nekünk Önéletrajzát a hr@fivestars.hu e-mail címre, vagy hívjon minket  a 30/186 9611 -es telefonszámon. Második lépcsőben egy személyes találkozó időpontját egyeztetjük Önnel, mely társaságunk telephelyén történik majd.

GINOP Plusz 3.2.1-21.
GINOP Plusz 3.2.1-21.