RÓLUNK

„A mindenki által elérhető biztonság és kényelem!”

Cégünk 1990-ben alakult a hazánkban akkoriban (újra)formálódó minőségi turizmus kiszolgálására. Munkánk során mindig a lehető legjobb minőségű szolgáltatás nyújtását tekintettük célunknak, reális árszínvonal és nagyfokú rugalmasság mellett. 
Az évek folyamán ezen elveknek megfelelően alakítottuk ki mind eszközparkunkat, mind személyi állományunkat, szerveztük folyamatainkat: 

  • a lehető legmodernebb, vadonatúj járművek vásárlása 
  • ISO:9001 és ISO:14001 minőségbiztosítási rendszerek bevezetése
  • válogatott gépkocsivezetők, idegenvezetők és hostess-ek biztosítása
  • képzett irodai munkatársak alkalmazása
  • 24 órás telefonügyelet

Alapszolgáltatásunk nyugati típusú normál- és luxus kivitelű járművek bérbeadása bel- és külföldre, nagy gyakorlattal rendelkező és akár idegen nyelveket is beszélő gépkocsivezetőkkel. Járműparkunkat személygépkocsik, 6-8-16-18 férőhelyes mini- és midibuszok valamint 26-30-50 fő szállítására alkalmas autóbuszok alkotják. Flottánk kizárólag kifogástalan műszaki és esztétikai állapotú, légkondicionált járművekből áll. Tudomásunk szerint e több mint 50 darabot számláló állományunk Magyarország legkorszerűbb járműparkja, buszaink átlagéletkora 3 év. A flotta felett részben saját tulajdon révén, részben bérleti szerződések alapján rendelkezünk.

Mind járműparkunk, mind munkatársaink maradéktalanul megfelelnek a magyar és az Európai Uniós előírásoknak és rendelkezünk a szükséges jogosítványokkal, engedélyekkel. Társaságunk a teljes flottára kiterjedően Kötelező Felelősségbiztosítással, Casco biztosítással és un. “Bennülő Utas Biztosítással” rendelkezik, melyek kárfedezetet nyújtanak nem csak a saját és idegen járművekben esett károkért, de az utasokat ért esetleges sérülésekért is.

A személyszállítási szolgáltatásokon felül, azokhoz szervesen kapcsolódón cégünk nagy tapasztalattal rendelkezik belföldi utak és programok szervezésében, ahol a vendégek szállásfoglalásától, reptéri fogadásától és transzferétől kezdve az elutazásig kívánság szerint akár többféle programot is biztosítunk (pl. budapesti, szentendrei városnézések, balatoni- és Dunakanyar-kirándulások, pusztai lovas program, egri borkóstoló, belföldi körutazások, stb).

A fenti szolgáltatásokon túl szervezett utak, tárgyalások, kiállítások valamint konferenciák és egyéb rendezvények sikeres lebonyolításához állunk az Önök és vendégeik rendelkezésére. A ”hagyományos” programokon túl készen állunk egyedi kérések teljesítésére is (pl. helikopteres túrák) a lehetséges legrövidebb időn belül. Bármilyen igény felmerülése esetén szívesen állunk rendelkezésükre az év minden napján, napi 24 órában.

További információkért hívja munkatársainkat! Várjuk jelentkezését!

STILLER GÁBOR
Managing Director/Owner
ILYÉS ELEMÉR
Director of Operations
STILLER TAMÁS
Managing Member/Owner
SASVÁRI KYRA
Office Manager
LÁSZLÓ RÓBERT
Sales and Marketing Director
HUBER PÉTER
Head of Engineering and Technical Crew
SZTANYIK MELINDA
Senior Sales Assistant
KREFFLY - PAPELLÁS ORSOLYA
Head of LDC Department
SZŰCSNÉ REMÉNYI MAGDOLNA
Senior Financial Assistant
BARCSI TÍMEA
Financial Assistant
KOI LÁSZLÓ
Coordinator
MÜLLER RICHÁRD
Coordinator
SASVÁRI ATTILA
Coordinator
FELLEG BARNABÁS
Coordinator
RÁDI PÉTER
Coordinator
BÁRTFAI GERGŐ
Technical Assistant
RIGÓ CSABA
Engineering Assistant
BEREI SÁNDOR
Maintainance Assistant
GYÖRE GÁBOR
Maintainer
16.000
BOLDOG ÜGYFÉL
85
JÁRMŰ
34.000.000
KILOMÉTER
120
KÉPZETT SOFŐR
Új autó90%
Rendelkezésre állás100%
Elégedettségi arány95%

Válassza a biztonságot és a kényelmet

Járműparkunkat személygépkocsik, 6-8-16-18 férőhelyes mini- és midibuszok valamint 26-30-50 fő szállítására alkalmas autóbuszok alkotják. Flottánk kizárólag kifogástalan műszaki és esztétikai állapotú, légkondicionált járművekből áll. Tudomásunk szerint e több mint 50 darabot számláló állományunk Magyarország legkorszerűbb járműparkja, buszaink átlagéletkora 3 év.

Egyedi igények esetén kérje árajánlatunkat.

Árajánlat
GINOP Plusz 3.2.1-21.
GINOP Plusz 3.2.1-21.